Samsung lanserte nye LCD og plasma TV’er

samsung-le52m87bd-lcd-tv

Samsung lanserte onsdag deres nye HDTV-modeller med navnet «Luxia», under Consumer Electronics Show-messen (CES) i Las Vegas.

Luxia-modellene har lyd og bilde i svært høy kvalitet, de er strømeffektive og har et ultratynt design.

Alle de nye modellene er av forbedrede versjoner av Samsungs HDTV-modeller «Touch of Color», noe som gjør at kontrasten blir høyere, det blir mye mer farger og detaljnivået blir krystallklart.

Selv om disse ultra-tynne Luxiaene bare har en tykkelse på litt over 2 cm, har Samsung likevel klart å presse inn en innebygd tuner.

LNXXB8000 modellen har neste generasjons «Auto Motion Plus» med ny teknologi som gir en *oppdateringfrekvens på 240-Hz, noe som er fire ganger så mye som på dagens standard LCD-TV’er.

LG lanserte først i går deres nye HDTV’er som også har en oppdateringfrekvens på 240-Hz.

*Oppdateringfrekvensen angir hvor mange bilder som vises i sekundet. Høyere tall gir mindre flimmer. (Se: hjemmekino.no)

LNXXB700 modellen har «Auto Motion Plus» med en oppdateringfrekvens på 120-Hz noe som «bare» er dobbelt så høyt som på dagens standard LCD-TV’er.

Vinneren av «CES 2009 Eco-Design Award» ble Luxia LNXXB600, som har en strømindikatormeny, og som bruker 40% mindre strøm enn andre LCD-TV’er på markedet.

Samsung Luxia LNXXB600 vil være tilgjengelig på markedet i den første halvdelen av 2009. Størrelsene vil være på 40, 46 og 55 tommer.

Kilde: Computerworld.com

Legg igjen en kommentar