Piratkopi av Windows 7 Beta stadig mer populær

windows7_pirate

Betaversjonen av Microsoft’s Windows 7 (Build 7000), har blitt utrolig populær på de forskjellige BitTorrent-sidene de siste 3 – 4 dagene. Windows 7 betaen har blitt lagt ut på bitTorrent så mange ganger at de som har ansvaret for nedlastningssidene, har blitt nødt til å rydde opp, og tvinge mange av brukerne til å trekke sine kopier tilbake igjen.

Søker man for eksempel på BitTorrent-siden Pirate Bay, får man igjen utrolig mange treff, og antallet vil nok etter hvert øke.

Torrenten man får er et «disc image», av 32 bit versjonen av Windows 7 Ultimate, som man så brenner ut på en CD/DVD som har nok plass, så restarter man datamaskinen, for så å installere det.

En 64 bit-versjonen er foreløpig ikke tilgjengelig.

Den mest populære Torrenten på Pirate Bay viste mer enn 4700 «seedere», som betyr at så mange har den fullstendige versjonen, som så lar andre laste ned fra dem igjen. Med andre ord – Det tar ikke lange tiden før man har den fullstendige versjonen av Windows 7 Beta lastet ned på PC’en.

Det har også blitt dokumentert at det er over 7500 «leechers» (igler), som betyr at så mange har fått lastet ned deler av Windows 7 Beta.

Data-avisen vil nok en gang presisere at det trolig er ulovlig å laste ned programvare på denne måten og at dette kan bryte med loven om opphavsrett.

Kilde: Computerworld.com

Les også: Windows 7 Beta lekket på Internett

Én kommentar

  1. […] Men hvis man ikke er en av de 2,5 millionene som får tak i en kopi, så er Windows 7 Beta tilgjengelig på Pirate Bay og andre BitTorrent-sider, som vi tidligere har skrevet. […]

Legg igjen en kommentar